FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 banner image

ÁLMODJA ÚJRA VENDÉGLÁTÓHELYE SZÉNSAVAS VÍZ-KÍNÁLATÁT

Közzétéve: 28/01/20 Közzétette: Mark Barber

Szüntesse be vendéglátóhelye műanyag palack-hulladék termelését egy Purezza Premium Water csapon szűrő- és hűtőrendszer telepítésével.

A Purezza beüzemelése lehetővé teszi a palackozott víz kiiktatását a vendéglátóhelyekről, és a korlátlan, frissen szűrt víz biztosítását az ügyfelek számára gyönyörűen kialakított és újrafelhasználható Purezza márkás palackokban. Legyen szó étteremláncról vagy családi kávézóról, a Purezza Premium Water rendszerekkel tökéletesen hűtött, nagyszerű ízű szénsavas vagy mentes vizet biztosíthat ügyfelei számára.

Miben jobb a Purezza a palackozott víznél?

Számos nagy üdítőmárka megkétszerezte a hangsúlyt a cukormentes termékein. Ehhez a piaci elmozduláshoz a fogyasztó növekvő tendenciájú egészségtudatossága vezetett. Nem túl meglepő, hogy Magyarországon is a legtöbbet eladott üdítő a zero Coca-Cola, és folyamatosan nő a cukormentes italok eladása. Az ügyfelek a cukros üdítőitalok felől az ásványvizek felé mozdulnak. A Purezzával Ön is prémium, hűtött szénsavas vagy mentes vizet kínálhat a vendéglátóhelyén, amely tökéletesen kiszolgálja ezt a változó igényt.

A Purezza Premium Water rendszerek sokkal sokoldalúbbak és hatékonyabbak az alternatív megoldásokhoz képest, miközben több bevétel generálására képesek. A telepítés után Ön azonnal kibővítheti kínálatát azáltal, hogy egyszerű gyümölcsszirupokat ad a szénsavas vízhez, és így olyan finom italokat készíthet, amelyeket az ügyfelei imádni fognak – és hajlandók többet is fizetni érte. A frissen szűrt víz helyben történő kiszolgálása azonnal megszűnteti a palackozott vizek logisztikájával járó fejfájást. Nincs több megrendelés, feldolgozás, nincs tucatnyi előre palackozott itallal teli tárolóhely és nincs szükség az egyszerhasználatos palackok feldolgozására sem.

Mindannyian tisztában vagyunk az egyszerhasználatos műanyag palackok környezetre gyakorolt hatásával. Nem csak a hulladéklerakókba, óceánokba és tengerpartokra kerülnek, de előállításuk és szállításuk során üvegházhatású gázokat termelnek.

Mivel a műanyag palackok éves fogyasztása 2021-re globálisan meghaladja az ötszázmilliárd darabot, ez a probléma valószínűleg nem enyhül rövidtávon. A Purezzával a vendéglátóhelyek már teljesen elkerülhetik az egyszerhasználatos műanyag palackok használatát, mivel frissen szűrt, szénsavas vagy mentes vizet szolgálhat fel egy tartós, újrafelhasználható géppel mosható, márkás üvegekben. Ez a fenntartható megközelítés teljesíti az ügyféligényeket, és hozzájárul a Purezza általános prémium élményéhez.

Szeretne Ön is Purezza vizet felszolgálni?

Észak-Amerikától kezdve Európán át egészen Ausztráliáig már több, mint 800 helyszínen megtalálható a Purezza. A siker kulcsa a Purezza termékek széles választékában rejlik, amely lehetővé teszi az éttermek, kávézók, rendezvényközpontok és vendéglátóhelyek számára az egészséges árrés megteremtését a prémium mentes és szénsavas víz kínálatával.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni, vagy beszéljen egy Purezza szakértővel még ma, hogy megtalálja a vállalkozásának megfelelő terméket!