FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

ÉTTERMEK ÉS KÁVÉZÓK

Kizárólag a vendéglátóipar számára elérhető vízadagoló megoldások.

A pozitív és egészséges étkezési élmény egyik legfontosabb része a vendégek számára a nagyszerű ízű víz. Ez egyszerű és egyértelmű részletnek tűnhet, mégis sokan megfeledkeznek róla.

A Purezza vízadagolók hatékonyak és nagy folyamú és nagy kapacitású megoldásai kizárólag a HORECA-ágazat számára elérhetőek, minden típusú étterem, kávézó, szálloda, konferencia és étkeztetési rendezvényhelyszín, és szórakozóhely számára.

NAGY KAPACITÁSA

A víz mára alapvető elvárás az étkezés folyamán, mégis gyakran elhanyagolják. A Purezzánál tudjuk, hogy mennyire fontos és értékes nagyszerű ízű vízzel szolgálni a vendégek számára. Vízadagoló rendszereink nagy kapacitása bármilyen forgalmas étterem vagy kávézó igényeinek megfelel, miközben kiemelkedően nyereséges megoldást jelenthet.

Purezza üvegekkel

A Purezza rendszert a prémium minőségű, márkajelzéssel ellátott Purezza üvegekkel kombinálva kiváló minőségű, jéghideg szénsavas vizet kapunk az előre palackozott termékek árának töredékéért.

PUREZZA, HELYI VAGY GLOBÁLIS

ÖN DÖNT

A Purezza Prémium Víz a globális Waterlogic cégcsoport része. Legyen szó egy egy vagy két szállodát üzemeltető cégről vagy egy nemzetközi szállodaláncról, amely egy egységes, valóban globális megoldást keres, a Purezza egyértelműen a legjobb választás.

KÉRJEN INGYENES FELMÉRÉST ÉS ÁRAJÁNLATOT

Tudjon meg többet

Miben más a Purezza?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK