FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Globális elérés

A Purezza Premium Víz a Waterlogic nemzetközi vállalatcsoport tagja. Legyen szó akár egy vagy két szálloda számára egy egyszerű megoldásról vagy egy nemzetközi szállodaláncról, amely tényleg komplett megoldást keres, mindig egyértelmű választás a Purezza.

2013-as alapítása óta a Purezza sikeresen növekedett, és büszkén szolgálják fel több ezer helyszínen Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában és Ausztráliában.

Közvetlen piacainkon túl a Waterlogic elosztó hálózata több mint 60 piacra terjed ki a világban, ideértve a kontinentális Kínát, Szingapúrt, Hongkongot, Európát, Dél-Amerikát és a Közel-Keletet.

Forgalmazó partnereink biztosítják számunkra a lehetőséget, hogy a közvetett piacainkon ellássuk termékeink telepítését, karbantartását és szervizelését.

Folyamatos fejlődésünk közben elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan márkát, terméket és szolgáltatást nyújtsunk Önnek, amely nem ismer megalkuvást, egyben pedig előmozdítja a pozitív élményt azáltal, hogy a világban és helyi szinten meglévő és potenciális vevőinkkel is tartjuk a kapcsolatot.

Purezza Globális Elérés

Purezza Globális Elérés

MIÉRT VAN SZÜKSÉGE A PUREZZÁRA?

KÉRJEN INGYENES FELMÉRÉST ÉS ÁRAJÁNLATOT

Tudjon meg többet