FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Szállodák, konferencia- és rendezvényközpontok

A Purezza megoldás hihetetlen bevételi lehetőséget nyújt a több értékesítőhellyel rendelkező vendéglátó egységeknek, például szállodáknak és konferenciaközpontoknak.

A pozitív és egészséges étkezési élmény egyik legfontosabb része a vendégek számára a nagyszerű ízű víz. Ez egyszerű és egyértelmű részletnek tűnhet, mégis sokan megfeledkeznek róla.

A Purezza vízadagolók hatékonyak és nagy folyamú és nagy kapacitású megoldásai kizárólag a HORECA-ágazat számára elérhetőek, minden típusú étterem, kávézó, szálloda, konferencia és étkeztetési rendezvényhelyszín, és szórakozóhely számára.

Fantasztikus bevételt lehet elérni

A rendszereink sokoldalúságuknak köszönhetően mind az étteremben, mind az italpultnál és a konferenciateremben bevételt tudnak generálni. A szénsavmentes és szénsavas vizek hozzáadása a rendezvények vagy konferenciák csomagajánlataihoz egyszerű, kifejezetten hatékony stratégia, amivel fantasztikus bevételt lehet elérni.

Sokoldalú

A Purezza hihetetlenül sokoldalú, hiszen a mi megoldásaink szinte bárhol alkalmazhatók, ahol italokat szolgálnak fel, és rengeteg módon tud hasznot hozni a vendéglátó egységnek.

Csökkenti a költségeket és megszünteti a környezeti hatást

A Purezza lényegesen csökkenti a drága, egyszer használatos palackokkal járó költségeket és környezeti hatásokat. Spóroljon időt, pénzt és fáradságot a Purezza környezetbarát helyszíni palackozó rendszerével. A Purezza hozzáadása a konferencia vagy ital csomagajánlatokhoz egyszerű és hatékony módja annak, hogy drámaian megnöveljük a nyereségünket.

Gyönyörű, márkajelzéssel ellátott, újrafelhasználható Purezza üvegek

Cserélje nehézkes és drága egyszer használatos palackjait gyönyörű, márkajelzéssel ellátott, újrafelhasználható Purezza üvegekre, és élvezze az ezzel jár előnyöket. Nyújtsa vendégeinek a legjobb prémium vízélményt a frissen csapolt Purezzával, ami egyenesen a csapból kerül az asztalra. A Purezza nem csak szénsavas vagy szénsavmentes vízhez kiváló választás; nagyszerűen használható alkoholos és alkoholmentes koktélok, kézműves üdítők vagy ízesített szóda készítéséhez is.

PUREZZA, HELYI VAGY GLOBÁLIS

ÖN DÖNT

A Purezza Prémium Víz a globális Waterlogic cégcsoport része. Legyen szó egy egy vagy két szállodát üzemeltető cégről vagy egy nemzetközi szállodaláncról, amely egy egységes, valóban globális megoldást keres, a Purezza egyértelműen a legjobb választás.

KÉRJEN INGYENES FELMÉRÉST ÉS ÁRAJÁNLATOT

Tudjon meg többet

Miben más a Purezza?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK