FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Pultra helyezhető adagolók

P2 Firewall Bar Classe sorozat

P2 Firewall Bar Classe sorozat

P2 Firewall Bar Classe sorozat

Tisztítás. Teljesítmény. Stílus.

A P2 Firewall® Bar Classe sorozat (P2 FW Bar - C sorozat) egy robusztus, megbízható és kifinomult adagoló, amelyet korlátlan, tisztított szénsavas és szénsavmentes víz adagolására terveztek. Olyan vendéglátóipari környezetbe javasoljuk, ahol nagy mennyiségű tisztított víz adagolása szükséges és a higiénia is elengedhetetlen.


Jellemzők

  • A Jégbank hűtési technológia biztosítja, hogy folyamatosan jéghideg tisztított szénsavas és szénsavmentes vizet adagolhassunk.
  • A Firewall UVC-fénnyel alaposan megtisztítja a vizet az adagolási pontig, a mikrobiológiailag is biztonságos víz érdekében. Garantáltan eltávolítja 99,9999%-ban a baktériumokat, 99,99%-ban a vírusokat és 99,9% a cisztákat. Az IAPMO R&T által kiállított tanúsítvánnyal rendelkezik az NSF 55 A és P231 osztályú mikrobiológiai víztisztítókra vonatkozóan.
  • A Firewall®-t független labor tesztelte és megállapították, hogy 99,999%-ban hatékonyan távolítja el a COVID-19-et az ivóvízből.
  • A palacktartókat és az úszómechanizmust is a BioCote® antimikrobiális technológia védi, amely minden gyakori mikrobával szemben hatékonynak bizonyult, beleértve a baktériumokat, a penészt és a gombákat.
  • R600a hűtőgázzal kapható, hogy ami szintén környezetkímélő.
  • A szénsavasító rendszer magában foglalja a CO2 gáznyomás-szabályozást, melyet úgy terveztek, hogy kiváló minőségű jéghideg szénsavas vizet hozzon létre, amely még a legfinomabb palackozott vízzel is versenyre kel.
  • A jól látható adagolófúvókák és a kör alakú palacktartók lehetővé teszik a palackok pontos elhelyezését, megakadályozva az elmozdulást és a felesleges túltöltést.
  • Programozható energiatakarékos alvó üzemmód az energiafogyasztás jelentős csökkentése érdekében, ha a készüléket épp nem használják.

Miben más a Purezza?