Fogyasztási cikkek és kiegészítők

A Purezza promóciós lehetőséget kínál a Purezza rendszerének kihasználásához.

ÜVEGEK


Szolgálja fel a Purezza vizet stílusos, környezetbarát, Purezza márkajelzéssel ellátott üvegeinkben. Az üvegeink újrafelhasználhatók és mosogatógépben tisztíthatók, ráadásul használatukkal csökkentheti a csomagolóanyagokból, például a műanyag vagy az előre palackozott víz forgalmazásából eredő hulladék mennyiségét.

ÜVEGEINK 750ML-ES ÉS 350ML-ES MÉRETBEN ÉRHETŐK EL.

KIEGÉSZÍTŐK

A még teljesebb Purezza élmény megteremtése érdekében funkcionális, Purezza márkajelzéssel ellátott kiegészítőket is kínálunk. Részletesebb információkért lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, vagy töltse ki az űrlapot.

Mosogatógép tálca

A mosogatógép tálcák segítségével a vendéglátó egység tiszta és higiénikus terméket biztosíthat a vendég számára.

Aqua Dosa

Az Aqua Dosa fertőtlenítő készlet segít tisztán és higiénikusan tartani a vízadagoló készüléket.

Szörpök

Vendéglátó egységének bevételi lehetőségeit jelentősen javítja, ha szörpöt vagy más, alapvető összetevőket ad hozzá Purezza szénsavas vizéhez. Az egyszerű, organikus, alacsony cukortartalmú gyümölcsszörpök és természetes, gyümölcsből készült hozzávalók minden piacon könnyen elérhetők.

Poháralátétek

Hasznosak és olcsók: a márkajelzéssel ellátott poháralátétek teszik teljessé a Purezza élményt.

Poharak

Maximalizálja vendége Purezza élményét azáltal, hogy Purezza márkajelzéssel ellátott poharakban szolgálja fel nekik a Purezza vizet.

ÉRTÉKESÍTÉSI HELYEN ALKALMAZHATÓ MARKETING ANYAGOK

A Purezza legnagyobb előnyei közé tartozik a rengeteg féle marketing anyag, amivel a Purezzát közvetlenül az értékesítési helyen tudja reklámozni.

A3-as/A2-es poszter

Palack akasztók

Ablakmatricák

Asztalra helyezhető reklámok

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK