FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Fogyasztási cikkek és kiegészítők

A Purezza promóciós lehetőséget kínál a Purezza rendszerének kihasználásához.

Környezetbarát üvegeink

Környezetbarát üvegeink

A kiváló minőség ötvözete a nemes egyszerűséggel

Kiváló és egyedülálló üvegpalackjaink gondos tervezési folyamat eredményeként születtek meg, a nagy forgalmú vendéglátási környezet elvárásait szem előtt tartva. Üvegeink mind funkciójukban, mind formájukban a legmagasabb higiéniai követelményeket nyújtják, ugyanakkor növelik a felhasználói élményt mind a helyszín, mind az ügyfél számára.

Higiénia Használhatóság Fenntarthatóság

Noha a lenyűgöző esztétika fontos, a higiénia és a használhatóság is kulcsfontosságú jellemzői voltak a palackok tervezésénél.

A palack szélesebb szájától kezdve a nyak és a váll formájáig, az üveg súlyáig, palackjainkat abszolút a vendéglátási igényekhez terveztük. Minden elemét úgy alakítottuk ki, hogy javítsa a víz áramlását, a tisztíthatóságot, az utántöltési sebességet és az ergonómiát.

Palackjaink 750 ml-es és 350 ml-es kiszerelésben elérhetőek.

KIEGÉSZÍTŐK

A még teljesebb Purezza élmény megteremtése érdekében funkcionális, Purezza márkajelzéssel ellátott kiegészítőket is kínálunk. Részletesebb információkért lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, vagy töltse ki az űrlapot.

Mosogatógép tálca

Mosogatógép tálca

A mosogatógép tálcák segítségével a vendéglátó egység tiszta és higiénikus terméket biztosíthat a vendég számára.

Aqua Dosa

Aqua Dosa

Az Aqua Dosa fertőtlenítő készlet segít tisztán és higiénikusan tartani a vízadagoló készüléket.

Szörpök

Szörpök

Vendéglátó egységének bevételi lehetőségeit jelentősen javítja, ha szörpöt vagy más, alapvető összetevőket ad hozzá Purezza szénsavas vizéhez. Az egyszerű, organikus, alacsony cukortartalmú gyümölcsszörpök és természetes, gyümölcsből készült hozzávalók minden piacon könnyen elérhetők.

Poháralátétek

Poháralátétek

Hasznosak és olcsók: a márkajelzéssel ellátott poháralátétek teszik teljessé a Purezza élményt.

Poharak

Poharak

Maximalizálja vendége Purezza élményét azáltal, hogy Purezza márkajelzéssel ellátott poharakban szolgálja fel nekik a Purezza vizet.

ÉRTÉKESÍTÉSI HELYEN ALKALMAZHATÓ MARKETING ANYAGOK

A Purezza legnagyobb előnyei közé tartozik a rengeteg féle marketing anyag, amivel a Purezzát közvetlenül az értékesítési helyen tudja reklámozni.

A3-as/A2-es poszter

A3-as/A2-es poszter

Palack akasztók

Palack akasztók

Ablakmatricák

Ablakmatricák

Asztalra helyezhető reklámok

Asztalra helyezhető reklámok

Miben más a Purezza?