FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

VAN EGY KÜLDETÉSÜNK

EGY ZÖLD KÜLDETÉS

EGY ZÖLD KÜLDETÉS

Arra köteleztük el magunkat, hogy a fenntartható ivóvíz megoldásokon keresztül csökkentjük ökológiai lábnyomunkat és tartós értéket hozunk létre vásárlóink számára

30 Millió

A célunk, hogy egy olyan mozgalom élére álljunk, amely évente 30 millió egyszer használatos palackot akar kivonni a vendéglátásból globális szinten, egy fenntarthatóbb vendéglátóipar érdekében.

Ahogy a fogyasztók egyre inkább elutasítják a nem fenntartható gyakorlatokat, a vendéglátóipar az etikusabb és ökológiai szempontból felelősségteljesebb megoldásokra való váltás egyik mozgatórugója. Azáltal, hogy fenntartható gyakorlatokat vezet be kínálatába, Ön valóban tesz a környezetéért. A Purezza bevezetése a nettó nyereségét is pozitívan befolyásolhatja.

A PUREZZA POZITÍV HATÁSSAL LEHET A NYERESÉGÉRE

Tudjon meg többet+

Megalakulásunk óta a Purezza több millió egyszer használatos műanyag és üvegpalack eltávolításához járult hozzá a vendéglátóipari ellátási láncból.


Csatlakozzon Ön is a mozgalomhoz!

Igen! Szeretnék én is zöldre váltani