FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

Mit mondanak a vásárlóink?

„A Purezza életet ment, mivel ebédidőben több mint 700 vendégünk van! Korábban hatalmas mennyiségű palackozott vizet fogyasztottunk, ami az alkalmazottainkat és a környezetet is megterhelte. A Purezzával munkaidőt takarítunk meg, javítjuk a munkakörnyezetet, és fenntartható terméket tudunk felszolgálni! Kész főnyeremény!”

Tobias Wikberg, Hotell Rival

„Nagyon kényelmes, hogy a csapból engedhetünk ásványvizet és szűrt hideg vizet! Nagyon tetszik, hogy a mi és a vevőink költségeit is csökkenti, emellett pedig a teljes hulladék mennyisége is csökken, mivel a Purezza palackokat újra fel tudjuk használni. A bárban is nagyon jól mutatnak a csapok.”

Rebecca, Collins Quarter

„A Purezza lehetőséget biztosított számunkra, hogy az elveink feladása nélkül remek ízű vizet szolgáljunk fel a vevőinknek. Hihetetlenül egyszerű volt a telepítés folyamata, a Ben pedig folyamatos támogatással gondoskodott arról, hogy stresszmentesen állhassunk át egy környezettudatos vízrendszerre.„

Will, Six Brighton

Miben más a Purezza?