FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.

A Purezza különbség

A Purezza alapvető előnyei

A Purezza ajánlat számos előnnyel szolgálhat bármilyen helyszínnek. A vállalkozás méretétől vagy a rendezvényhelyszín üzleti modelljétől függetlenül a Purezza ajánlata mindig tud új értéket adni a működéshez.

Profit lehetőség

Takarítson meg pénzt és időt a Purezzával!

Költségmegtakarítás

A csapvíz szinte ingyen van, és a CO2 is olcsó. Ehhez képest az előre palackozott szénsavas és szénsavmentes vizek meglehetősen drágák. Ráadásul a palackozott vízért „egységalapon” kell fizetni, míg a Purezza ajánlata fix áron érhető el. Így aztán a közepesen sok vagy sok szódát használó vállalkozások számára ez jelentős megtakarítást jelenthet.

Sokoldalú bevételi lehetőség

Az egyes adagok alacsony költségének köszönhetően a Purezza egy nagyon sokoldalú lehetőség. Az ízesített italok végtelen sorának alapjául szolgálhat, ha például egyszerűen gyümölcsszörpöt, gyümölcslevet, friss gyümölcsöt vagy nyers hozzávalókat, keverékeket, jeges teát adunk hozzá. A Purezza sokoldalúsága növeli a bevételi lehetőségeket is, még az olyan, kisebb vendéglátó egységek esetében is, ahol nem használnak sok szénsavas vizet.

Rugalmas árazási lehetőségek

A Purezza „üvegenként”, fejenként vagy asztalonként számolt fix díjként vagy egy rendezvény italcsomagjához tartozó prémium ajánlatként is értékesíthető a vendégek felé.

Környezetbarát

A Purezza használatával búcsút inthetünk a palackok szállításának, a kamionoknak, a műanyaggyártásnak és a hulladékproblémáknak (nem kerülnek műanyagpalackok a hulladéklerakókba). A Purezza ezenkívül nem földalatti vízerekből nyeri a vizet, ahogy az rengeteg palackozott víz esetében történik.

Purezza

Helytakarékos és kezelhető

A Purezza nem foglal el értékes raktárterületet, mint az előre palackozott vizek. A Purezza üvegek újrafelhasználhatók és mosogatógépben is tisztíthatók.

Helytakarékos és kezelhető

Frissen csapolva, kényelmesen

Mivel a Purezzát közvetlenül a helyszínen csapolják, így mindig friss, a palackozott vízzel ellentétben, amit felhasználás előtt akár két évig is tárolhatnak. A Purezza korlátlan mennyiségű friss szénsavas vagy hűtött vizet biztosít. Sosem fogy el, így nem kell újrarendelni az üvegeket, vagy a beszállítóra hagyatkozni.

Purezza

Sokoldalú

A Purezza megoldás nem csak a vízről szól! Adjon hozzá szörpöt, friss gyümölcsöket vagy gyógynövényeket, hogy vendégeit kézműves üdítőkkel, alkoholos vagy alkoholmentes koktélokkal, jeges teákkal vagy méregtelenítő italokkal bűvölhesse el.

PurezzaPurezza

Kizárólag a vendéglátásban elérhető

A Purezza csak frissen csapolva, éttermekben, kávézókban, szállodákban és egyéb HoReCa egységekben érhető el. Nem lehet megvásárolni előre palackozott termékként a kiskereskedelemben, így exkluzívabb a palackozott víznél, amit bármilyen szupermarketben vagy boltban meg lehet vásárolni.

Kizárólag a vendéglátásban elérhető

A PUREZZA GLOBÁLIS HÁLÓZAT

A közvetlen piacokon kívül a Waterlogic disztribútori hálózat világszerte 40+ piacra terjed ki, beleértve Ázsiát, Európát, Észak- és Dél-Amerikát, Afrikát és a Közel-Keletet. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy világszerte 60 + országban kínálhassunk megoldásokat, és átfogó szolgáltatást nyújtsunk minden ügyfelünknek.

Tudjon meg többet

Purezza disztribútció

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK