FONTOS INFORMÁCIÓ: 2023.10.01-től a Waterlogic Magyarország hivatalosan is Culligan Hungary. További információkért kérjük kattintson ide.
 banner image

Fenntartható, költséghatékony a legjobb vízmegoldás a HoReCa iparágnak

Közzétéve: 23/06/21 Közzétette: Deborah Gomez

A leginkább fenntartható és legköltséghatékonyabb módszer az egyszer használatos palackok kivonására a vendéglátás ellátási láncából!

A nagy mennyiségű egyszer használatos csomagolások csökkentése a szállodaiparban igen fontos kezdeményezés, amely jelenleg számos helyszínen már most a prioritások élén áll.

A leginkább fenntartható és legköltséghatékonyabb módszer az egyszer használatos palackok kivonására a vendéglátás ellátási láncából!

A nagy mennyiségű egyszer használatos csomagolások csökkentése a szállodaiparban igen fontos kezdeményezés, amely jelenleg számos helyszínen már most a prioritások élén áll. Az egyszer használatos palackozott víz eltávolítása az ellátási láncból, és ezek helyettesítése újrafelhasználható palackos megoldással az egyik legköltséghatékonyabb módszer, amelyet a létesítmény megvalósíthat, hogy valóban pozitív, azonnali hatást gyakoroljon zöld céljaik elérésére.

A Purezza Premium Water kiváló minőségű, fenntartható vízmegoldásokat és újrafelhasználható palackokat kínál, melyek segítenek a vendéglátóipari helyszíneken a drága, egyszer használatos palackok lecserélésében, valamint kiküszöböli a szállítási és tárolási költségeket. A frissen csapolt ivóvíz-megoldások globális szolgáltatója, mely több mint 60 piacon jelen van, átfogó Purezza csomagokat kínál, amely segít a szállodáknak kivonni az egyszer használatos palackokat szinte minden helyszínről, ahol italokat szolgálnak fel. Ez magában foglalja az étterem, bár, szobai, medence melletti, konferencia- és rendezvényterületek megoldásait.

Kiemelt adagológépük, a P2 Firewall™ Bar Classe sorozat, HACCP International tanúsítvánnyal rendelkezik, ez az első és egyetlen vízadagoló, amely eléri ezt a világszerte elismert minősítést. Továbbá a „Classe” a vendéglátóipar első vízadagolója, amely magában foglalja a magasan tanúsított Firewall™ UVC tisztítási technológiát is. A Firewall™ technológiát tesztelték és bizonyítást nyert, hogy 99,9999%-ig hatékonyan távolítja el a baktériumokat és vírusokat és 99,99% -ig hatékony a COVID-19 ellen.

Testreszabott, környezetbarát, újrafelhasználható palackválaszték helyettesíti a drága előre csomagolt vizeket, mely mind funkciójában, mind formájában a legmagasabb szintű higiéniai követelményeknek is megfelel, ugyanakkor növeli a felhasználói élményt mind a helyszín, mind az ügyfél számára.

A fenntartható vízellátási láncok előmozdítása a vendéglátóiparban a szűrt csapvíz-megoldások alkalmazásával és az egyszer használatos palackok használatának csökkentése a Purezza egyik legfontosabb célja. Szilárdan elkötelezettek a HoReCa szektor fenntarthatóbb jövője mellett.

Az olyan alternatív vízmegoldások választása, mint a Purezza, és olyan berendezések telepítése, mint a HACCP International tanúsított „Classe” gépek óriási lépés a fenntartható gyakorlatok alkalmazása és a helyszín környezeti céljainak elérése felé. Magasszintű szaktudás az alaptermékeink révén, amelyet kiterjedt, multinacionális ügyfélszolgálati és ügyfélszolgálati hálózat egészít ki, garantálja az egyedülálló kínálatot a Purezzánál.

További információ: www.purezza.hu

Forrás: haccp-international.com

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK